HEATHROW PRESTIGE HEATHROW PRESTIGE HEATHROW PRESTIGE HEATHROW PRESTIGE HEATHROW PRESTIGE
Identificator: ADYS700084-XWWW
DC HEATHROW PRESTIGE
414 LEI 207 LEI
Culoare: White/White/White
Culoare: White/White/White
Mărime
42,5
Cantitate
În coş
Descriere produs

Aşa cum se cuvine unui brand de nivel mondial, DC se străduieşte la rându-i să ţină pasul cu trendurile schimbătoare ale culturii sneaker. Un exemplu elocvent în acest sens îl reprezintă Heathrow, cel mai recent model al liniei lifestyle.

Seamănă a tenişi de alergare clasici, fiind inspiraţi din forfota cotidiană, iar designerii DC, cu o experienţă de douăzeci de ani în fabricarea tenişilor pentru skateboard, au reuşit să îi facă perfect confortabili. Prestige este varianta actualizată a modelului, cu numeroase îmbunătăţiri tehnice. Partea superioară limpezită a primit un vârf gumat care scoate în evidenţă şi mai mult forma de pantofi sport, iar structura tălpii s-a modificat cu noua talpă exterioară din spumă de cauciuc UniLite. Cât despre detalii, branţurile OrthoLite asigură confortul, iar pe faţă şireturile reflectorizante şi pielea întoarsă perforată contribuie la aspectul unic al Prestige.

 

Partea superioară ventilată     I      Cel mai recent design „All day, every day”      I      Talpă UniLite      I      Vârf gumat      I      Branţuri OrthoLite      I      Faţa din piele întoarsă

1. nézet2. nézet3. nézet4. nézet5. nézet
HEATHROW PRESTIGE
+   -   X
Produse similare
5 culoare
386 Lei 270 Lei
2 culoare
471 Lei 188 Lei
1 culoare
243 Lei 97 Lei
Transport
gratuit peste
400 lei
Garanţie 100%
de retituire
a banilor!
Email: info@sneakerz.ro
BĂRBAŢI
FEMEI
COPII
tenisi
îmbrăcăminte